4 pers.
Ingredienser
800 g små, nye kartofler
3 spsk. dijonsennep
3 forårsløg, hakkede
6 hårdkogte æg
blandede salatblade
1½ agurk
1 bdt. radiser
1 bakke karse
Dressing:
2 spsk olivenolie
1 løg, finthakket
1 spsk. mild karry
2 spsk. koncentreret tomatpure
2 spsk. citronsaft
2 spsk. sherry
3 dl mayonnaise
1½ dl yoghurt naturel
Fremgangsmåde
Kog kartoflerne i letsaltet vand. lad dem dryppe godt af og kom dem så i en stor skål. Bland sennep i mens de stadig er varme. Vend de hakkede forårsløg i sammen med lidt salt og friskkværnet peber. Lad det køle lidt a.
Dressing:
Varm olien i en gryde og steg løgene til de er bløde, men IKKE har taget farve, rør hele tiden. Rør karry i og svits et øjeblik. Tag gryden af varmen og rør de øvrige ingredienser i.
Vend dressingen i kartoflerne og stil det koldt.
Anret kartoffelsalaten på en bund af babysalatblade og arranger halverede æg omkring. Pynt med agurk i tynde skiver, radiser i skiver og klippet karse.