Pas på hvad du indånder på jobbet

Der er mange gode fordele ved at arbejde som håndværker. Man sidder ikke stille og får rygproblemer ligesom kontorfolket. Man bliver i stand til at udføre de fleste reparationer i hjemmet. Man har skønne og sjove kolleger, som altid er klar til at hjælpe. Og så har man tidligt fri, så man kan nå at komme hjem, mens det endnu er lyst. Som regel har man også adgang til frisk luft, men der er situationer, hvor man må beskytte sig med en maske.

Hvis man ikke arbejder som håndværker, så vil man straks komme til at tænke på corona, når ordet åndedrætsværn dukker op. Men håndværkere har faktisk ofte brug for åndedrætsværn i deres arbejde. Det kan være på grund af støv fra en boremaskine eller noget slibeværktøj. Det kan også være pulver, som man skal røre op, men som ikke må indåndes. En maler må nogle gange beskytte sig mod giftige dampe med et åndedrætsværn, så kemikalierne ikke kommer ned i lungerne.

Vælg mellem flere modeller

STARK er et byggemarked, der handler med udstyr og materialer til byggebranchen og private. Her kan man naturligvis også få åndedrætsværn i mange forskellige udgaver. Det kommer alt sammen an på, hvad man skal bruge det til. Er det til støv, så er der flere modeller til det, ligesom der også er et par forskellige modeller at vælge imellem, hvis man skal beskytte sig mod dampe fra kemikalier. Det er selvfølgelig vigtigt, at man vælger den rigtige model. Om dette kan man læse mere om ved de enkelte produkter.

Nu også på nettet

Med stark.dk har byggemarkedet fået en webshop, som kan forsyne dig med alt, hvad du skal bruge, hvad enten du skal bygge eller male. Hvis du leder efter gipsplader, isolering eller kantlister, så kan du finde det her. Der er en glimrende søgefunktion i shoppen, så du lynhurtigt kan finde frem til lige præcis det produkt, du leder efter. Og hvis du skriver åndedrætsværn i søgefeltet, så vil du helt sikkert finde et stort udvalg at vælge imellem. Og der er ingen kø ved kassen – du kommer til med det samme.