Luksus og muskler i samme bil

Hører du til dem, der sætter pris på god plads i kabinen? Det er rart at have godt med luft omkring sig, når man skal ud på landevejene i bil. En rummelig kabine er især rar, hvis man skal afsted hele familien. Det er ikke rart at føle at man sidder som sild i en tønde. Luft kan man ikke få nok af. En anden vigtig ting er siddekomforten. Sæderne i en god bil, skal være behagelige at sidde i, også på de lange ture. Og disse ting må gerne toppes af en god aircondition.

En Mercedes GLE opfylder disse behov til fulde, og mere til. Mercedes GLE kan ses som en smuk sammensætning af en SUV og en coupé, hvor de bedste sider fra begge modeller er taget med. Her er fantastisk god komfort og masser af plads. Bilen kører som en drøm, hvad enten det er på motorvejene eller på bumpede, hullede hjulspor i skoven. Med en Mercedes GLE kommer du frem over alt, med god stil og høj komfort. Og hvem ønsker ikke dette?

En brugt drømmebil

Hos Starmark har man, siden 2001, leveret brugte Mercedes til det danske publikum. Mere end 25.000 brugte biler har fundet nye ejere igennem denne forhandler. Her lægges vægt på gennemsigtighed og rådgivning og kundetilfredsheden har topprioritet. Her kan du finde et stort udvalg af Mercedes Benz til meget fair priser.

Med alle disse år på bagen har forhandleren mulighed for at tilbyde rådgivning fra eksperter, som kan hjælpe dig med at finde den bil, der passer allerbedst til dig. Kan du se dig selv i det ovenstående, så er det nok en Mercedes GLE du skal gå efter. Mercedes GLE er en serie, der forener det praktiske med det luksuriøse. Et brag af en bil.

På vejene med GLE

Mercedes GLE er en bil, der vækker respekt på landevejene. Ja, bestemt også i byerne, hvor den færdes smidigt og let. Man oplever den tilfredshed, der ligger i, at man er højest i hakkeordenen, for denne bil er i en klasse for sig. Prøv selv.