Kreatin er et veldokumenteret kosttilskud til din krop

Man får det godt med sig selv, når man træner. Man føler sig styrket, når man kommer ud af fitnesscenteret, og musklerne er spændte og hårde. Man kan mærke at man har gjort en indsats for at nå nogle konkrete mål. Det er vigtigt at man stiller sig mål, her i livet, og kæmper for at nå dem. Det er en skøn følelse at kunne sætte flueben ved et delmål og sig til sig selv: ?Yes! Jeg gjorde det!? Det er noget man får selvtillid og selvværd af, og det kan man bruge, når man skal sætte sit næste mål.

Et kosttilskud som kreatin kan give en et lille skub, så man kan klare lidt mere. Vi har her at gøre med et kosttilskud, der har flere dokumenterede funktioner. For kreatin hjælper nemlig både med at opbygge muskelmasse og give dig styrke, samtidigt med at det reducerer eventuelle muskelsmerter. Effekten er veldokumenteret og så er kreatin bivirkningsfrit. Det er mange fordele ved et og samme produkt. Og kreatin er da også et af de mest veldokumenterede kosttilskud på markedet, sammen med BCAA.

Op med hovedet

Folk begynder ofte at træne, fordi der er noget ved deres krop, de ikke er tilfredse med. Ved at opbygge muskelmasse på forskellige områder, og smide overflødigt fedt, kan man forbedre sin skikkelse, så man fremstår skarpere og mere fit. Det giver større selvværd. Man ranker ryggen og tror på sig selv, når man har oplevet at man faktisk kan tage sig skæbne i egne hænder, og gøre noget ved sig situation. Man kommer op med hovedet og begynder at tro på sig selv igen.

Et tilskud til din egen styrke

Kosttilskud er gode genveje til en forøget indtagelse af bestemte proteiner, mineraler, aminosyrer og vitaminer, der giver optimale betingelser for en succesfuld træning. Man kan nemmere nå sine mål, hvis man får et lille skub bag i af et godt kosttilskud. Man skal naturligvis ikke overdrive, det skal man aldrig med noget. Men lidt hjælp er altid velkommen, når man kæmper for at komme i mål med et træningsprojekt.