Få et råt og industrielt gulv

Det lidt mere rå og industrielle look er blevet utrolig populært i de skandinaviske hjem på det sidste. Der er mange måder at indføre dette til sit hjem. Det kan blandt andet gøres ved hjælp af industrielle lamper, møbler i råt materiale eller gennem epoxymaling. Ønsker man at forvandle et helt rum med den helt store omgang, kan den sidste mulighed være et oplagt valg.

Man kan blive meget klogere på epoxymaling online. Lige netop epoxymaling er et utrolig populært og meget anvendt produkt. Det er utrolig stærkt, og er derfor meget oplagt steder, hvor gulvet udsættes for lidt af hvert. Det kan for eksempel være i større industrier på lageret. Det kan være i garagen derhjemme. Men det er faktisk også blevet populært at bruge inde i hjemmet.

Forvandl stuen

Det er ikke underligt, at epoxymaling er blevet et hit hjemme i stuerne. Ikke nok med at gulvet bliver utrolig slidstærkt overfor al slags belastning, så ser det bare godt ud. Gennem farvevalget af malingen, kan man selv tilpasse udtrykket i det givne rum. På den måde kan man samtidig køre en industriel og rå stil, men samtidig holde det simpelt. Der er mange måder at gøre det på.

Man kan selv stå for at male med epoxymaling derhjemme. Men man bør sætte sig godt og grundigt ind i, hvordan man skal bruge det. Det bør man, da det er et meget giftigt og allergifremkaldende produkt. Hvis man bruger det ofte og jævnligt, kan der opstå komplikationer. Men følger man rådene, sker der ikke noget ved at kaste sig ud i projekt-nyt-gulv.

8 trin med epoxymaling

Man kan stort set male de fleste gulve med epoxy. Det gælder alt fra trægulve til beton. Fremgangsmåden er den samme uanset udgangspunkt. Det første trin er klargøring. Gulvene skal vaskes og være rene. Derefter blander man base og hærder. Dette er grundmalingen. Efter man har grundmalet, skal man vente på, at det tørrer.

Når gulvet er tørt, påfører man sin næste blanding uden vand. Herefter maler man igen med den første blanding. Så er det egentlig bare at vente i 24 timer. Gulvet kan være modtageligt for ridser indenfor de første par dage.